STAYOKAY OP DE KAART

Je vindt Stayokay door het hele land. In totaal hebben we 22 hostels, die stuk voor stuk uniek zijn. Toch hebben ze allemaal hetzelfde doel: jou de tijd van je leven bezorgen! Daarom liggen de hostels altijd op mooie plekken. Plekken om te ontdekken, om cultuur te snuiven of te genieten van de natuur. Wat je plannen ook zijn: een verblijf in Stayokay blijft je bij.

STAYOKAY GORSSEL WEER OPEN NA VERBOUWING

Afgelopen winter zijn de hamer en zaag uit de kast gekomen in Gorssel. Onze hostel in het prachtige Noorse landhuis 'De Kleine Haar' is namelijk verbouwd! Vanaf 5 april kun je weer heerlijk overnachten in de Achterhoek.

Met 25% korting overnachten in Stayokay Gorssel?

  • Code: GoGorssel25
  • Boeken: 5 april tot en met 31 mei
  • Verblijven: 27 april tot en met 30 mei
  • Minimale overnachtingsduur: 2 nachten

STAYOKAY TERSCHELLING WEER OPEN NA VERBOUWING

Het hostel op Terschelling was al een plaatje, maar heeft deze winter een metamorfose ondergaan en is een echte hotspot aan het Wad geworden. Kom je ook snel langs?

Met 15% korting overnachten in Stayokay Terschelling?

  • Code: GoTerschelling15
  • Boeken: 5 april tot en met 9 mei
  • Verblijven: 22 april tot en met 9 mei (m.u.v. 29 april tot en met 3 mei)

STAYOKAY BERGEN OP ZOOM OPENT DE UITKIJKTOREN

Ons hostel op de Brabantse Wal was al een trekpleister voor wandelaars en fietsers, maar is nu nog een attractie rijker. Vanaf 21 maart heeft het hostel namelijk een uitkijktoren! Je kunt hier prachtig over de bossen de verte in kijken.


SOEST WINT AWARD

Ook organisaties en bedrijven weten steeds meer de weg naar Stayokay Soest te vinden. En de waardering blijkt hoog! Zij zijn de trotse winnaar van de Nationale Meeting Award in categorie M (= medium groot).