(H)EERLIJK ETEN EN DRINKEN

Een plek met duurzaam eten en lekkere drankjes om te studeren, werken en chillen. Dát is
The 5th. En het is feest, want er zijn twee nieuwe restaurants geopend!

Onze deur staat altijd open. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijtbuffet in de vroege ochtend, verse koffie tijdens het studeren of een goedgevulde borrelplank bij de Pub Quiz, bij ons kun je terecht. In de huiskamer van ons hostel staat ontmoeten centraal. Je leert er andere hostelgasten kennen, proeft nieuwe smaken of pakt met je vrienden een concertje!


Hoewel ieder The 5th-restaurant hetzelfde uitgangspunt heeft, hebben ze allemaal iets unieks.


Maak kennis met het nieuwe broertje en zusje van Utrecht: The 5th Amsterdam Oost en The 5th Den Haag!

THE 5TH - AMSTERDAM OOST

MULTICULTUREEL

The 5th Amsterdam Oost is gelegen in de Indische buurt. Probeer eens de koffie met baklava en spekkoek op de kaart! Een laagdrempelige manier op kennis te maken met de multiculturele keuken.

BREEK DE WEEK

Waarom aftellen tot het weekend? Breek je werkweek met een muziekbingo, pubquiz of filmavond! Al onze evenementen zijn voor iedereen gratis.

“Wij hebben het voorrecht ons gebouw met een bioscoop én theater te delen. Avondvullend entertainment onder één dak!"

STUDEREN KUN JE LEREN

Op zoek naar een chille studieplek? The 5th Amsterdam Oost is perfect om ontspannen aan de slag te gaan. Zo wordt studeren (bijna) leuk!

THE 5TH - DEN HAAG

Den Haag telt 10 bierbrouwerijen. Reken maar uit hoeveel lokale biertjes er te ontdekken zijn in onze Hofstad. Wij hebben de lekkerste voor je op de kaart gezet.

RUIMTE GENOEG

Werken in een andere omgeving komt de creativiteit ten goede! Huur eens een van onze twee splinternieuwe aparte zalen. Deze fijne, lichte ruimtes lenen zich uitstekend voor zakelijke gelegenheden. En op slechts 5 minuten loopafstand van station Hollands Spoor, dus lekker centraal gelegen.

DINNER WITH A VIEW

The 5th Den Haag is gelegen aan het water. Do we need to say more? Zo’n romige latte smaakt immers nóg beter met een mooi uitzicht.

WAAR IS DAT FEESTJE?

Staat er een feestje op de agenda? Van een intieme verjaardagsborrel tot een groot personeelsfeest, in onze vier flexibele zalen is álles mogelijk. Gezelschappen tot 300 gasten zijn welkom. Terwijl jij je met de gasten bezighoudt, zorgen wij dat het jullie aan niks ontbreekt.

Knort jouw maag ook al een beetje?

EEN APPELTJE VOOR DE DORST

Sinds 1861 plukt de familie Schulp de vruchten van hun mooie boomgaard. Op een ambachtelijke en biologische manier worden appels, peren en ander fruit verwerkt tot een puur sap, waar je in elk hostel van kunt genieten.

FRUIT OF SAP?

Heb je moeite om aan je twee stuks fruit per dag te komen? Dan kun je gezonde, biologische vruchtensappen (zonder toegevoegd suiker) gebruiken om één van de twee stuks te vervangen.

Verrijk de smaak van Schulp biologisch tomatensap eens met een vleugje zout of tabasco!

CHECK DE FOOD MILES

Vruchtensap van Hollandse bodem, zoals vrijwel alle sappen van Schulp, is duurzamer omdat deze niet geïmporteerd hoeft te worden. Dat scheelt weer een vlieg- of bootreis.

STAYOKAY ALS PROEFLOKAAL

Schulp heeft talloze sappen met allerlei smaken. Appel, peer, tomaten, appel/vlierbes, sinaasappel… tot aan appel/rabarber aan toe. En ze zijn allemaal goed te pruimen!

ZELF SAP MAKEN

Smaakt Schulp naar meer? Een slowjuicer is het beste apparaat om zelf sap mee te maken. Dit apparaat gaat langzaam te werk, waardoor de meeste voedingsstoffen (zoals vitamines en enzymen) behouden blijven.

NATUURLIJKE CYCLUS

Het restproduct dat overblijft na het persen geeft Schulp aan een naburige melkveehouder. Zo is het de start van een nieuwe natuurlijke cyclus. Als je zelf thuis sap maakt, kun je er eens aan denken om een composthoop te maken waarop je jouw restproduct kwijt kan. Zo begin ook jij een nieuwe natuurlijke cyclus!