ALTIJD IETS TE VIEREN

Een verblijf bij Stayokay is één groot feest. Maar soms heb je iets extra’s te vieren. Een bruiloft, vrijgezellenfeest of een jubileum, bijvoorbeeld. Ook dan ben je bij één van onze hostels aan het juiste adres!

DE MENGTAFEL

Dit jaar bestaan we precies 90 jaar. Op 5 april 1929 werd de Nederlandse Jeugdherbergcentrale (NJHC) opgericht, de voorloper van Stayokay. We vieren onze verjaardag met een bijzonder evenement: de Mengtafel!

Een korte geschiedenisles

Als NJHC wilden wij jongeren onderdak en maaltijden aanbieden tegen een redelijke prijs. Deze jongeren trokken te voet of per fiets van herberg naar herberg.


In 2003 veranderde de naam naar Stayokay. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar we zien er nog goed uit voor onze leeftijd, toch? Inmiddels hebben we miljoenen Nederlandse en internationale gasten ontvangen. Van gezinnen tot sportgroepen, van bedrijven tot scholen. We zijn nog steeds dé ideale ontmoetingsplek voor iedereen.

Schuif je ook aan?

Ter ere van onze verjaardag lanceren we dit jaar ´De Mengtafel’. Deze happening mag je niet missen! Jong of oud: we nodigen je van harte uit om aan te schuiven. Het wordt een avond die in het teken staat van lekker eten, entertainment en bovenal leuke gesprekken met nieuwe mensen uit de buurt. Kijk hiernaast op welke dagen er een Mengtafel bij jou in de buurt is. Tot snel!

WETEN WAAR JE KUNT AANSCHUIVEN?

Check de locaties hieronder!


 • Gorssel > 10 mei


 • Texel > 12 mei


 • Bunnik > 17 mei


 • Haarlem > 18 mei


 • Amsterdam Oost > 19 mei


 • Terschelling > 7 juli


 • Soest > 13 juli


 • Dordrecht > 14 juli


 • Apeldoorn > 14 december


 • Arnhem > 15 december


 • Den Haag > 21 december


 • Utrecht Centrum > 22 december

BEREID JE VOOR

Zit je aan tafel naast een oud NJHC-lid? Lees je dan goed in met het digitale Stayokay geschiedenisboek op deze pagina.

KOOP EEN TICKET EN HELP ANDEREN

Van ieder verkocht kaartje gaat een bijdrage naar ons Stay4all fonds. Dit fonds verzorgt schoolkampen voor kinderen van ouders die dat niet kunnen betalen.

EEN BUITENGEWONE BRUILOFT

Bij Stayokay zorgen we dat de mooiste dag van je leven ook écht de mooiste dag van je leven wordt. Hoe? Door maatwerk te leveren. Een bruiloft moet geen standaard riedeltje worden, maar iets dat perfect bij jullie past.

MAAK HET UNIEK

Kies uit zes officiële trouwlocaties om jouw feest persoonlijk en uniek te maken. Wat dacht je van een middeleeuws kasteel in Domburg of Heemskerk, een indrukwekkend landhuis in Utrecht-Bunnik, een woest Noors jachthuis in Gorssel, het enerverende eiland Terschelling of een hip designhostel in Soest?

KIES EEN THEMA

Denk out of the box en maak van je bruiloft een echt themafeest. Wat dacht je van een vintage wedding, eco bruiloft, of een middeleeuws feest? Met al die verschillende hostels is er bovendien altijd wel een locatie die bij jullie past.

DOE DE LEUKE DINGEN

Een bruiloft komt met een stapel regeldingen. Doe ze niet allemaal zelf, maar laat ons je helpen! Als jij je bezighoudt met de leuke (creatieve) dingen, dan voeren wij jouw ideeën uit. Van de bloemen en de indeling tot de maaltijden, leuke activiteiten en audiovisuele middelen.

WE GAAN NOG NIET NAAR HUIS

Of je gasten nu van ver komen of dichtbij wonen, bij een bruiloft in Stayokay hoeft na afloop niemand naar huis!

HART VOOR DE ZAAK

Onze hostels zijn geschikt voor alle zakelijke evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten, productpresentaties en congressen. Een saaie ruimte met een systeemplafond inspireert niet, maar een Zeeuws kasteel of modern hostel in de natuur doet dat wel!

TEAMBUILDING KAN SPORTIEF...

Voor teambuilding bieden we groepsarrangementen voor 10 tot en met 100 personen. Wij regelen dan leuke activiteiten zoals klimmen tussen de boomtoppen of een zeskamp op het strand. We werken hiervoor samen met lokale partners en TÜV-gecertificeerde instructeurs.

...OF RUSTIG AAN

Geen zin om te zweten in je nette pak? Bij Stayokay kun je ook terecht voor workshops in de hostels zelf.

SUCCES GAAT DOOR DE MAAG

Met lekker hapjes op tafel creëer je meteen dat ‘yes we can!’-gevoel. Stayokay regelt voor jou de borrelhapjes, luxe meergangendiners en petitfours. Vers én afkomstig van lokale producenten.

HIEPERDEPIEP

Voor veel kinderen is hun kinderfeest toch wel het hoogtepunt van het jaar. Daarom bezorgt Stayokay de jarige job en zijn vriendjes of vriendinnetjes een onvergetelijke dag. Spanning, ontdekking, creativiteit: alle ingrediënten van een geslaagd kinderfeestje zijn aanwezig!

ORGANISEER EEN RIDDERFEEST

Welk kind houdt er niet van ridders en jonkvrouwen? Voor een ridderfeest vind je geen geschiktere plek dan onze hostels in Heemskerk en Domburg. Beide zijn namelijk authentieke 13e-eeuwse kastelen!

CHECK DE BROCHURE

Stayokay Apeldoorn heeft een feestelijke brochure voor kinderpartijtjes. Er is voor ieder wat wils. Durven ze het aan om levend Stratego of Cluedo te spelen? Of gaan ze liever cupcakes versieren?

Time to party! Wanneer is jouw volgende feestje?