STAYOKAY OP DE KAART

Je vindt Stayokay door het hele land. In totaal hebben we 22 hostels, die stuk voor stuk uniek zijn. Toch hebben ze allemaal hetzelfde doel: jou de tijd van je leven bezorgen! Daarom liggen de hostels altijd op mooie plekken. Plekken om te ontdekken, om cultuur te snuiven of te genieten van de natuur. Wat je plannen ook zijn: een verblijf in Stayokay blijft je bij.

STAYOKAY GAAT DE STRIJD AAN TEGEN PLASTIC

Op 26 september heeft Stayokay de International Tourism Plastic Pledge ondertekend. Hiermee spreekt Stayokay de belofte uit om zich in te zetten voor het verminderen van plasticvervuiling op vakantiebestemmingen. Stayokay tekende mede namens Hostelling International, een organisatie met ruim 4.000 hostels in 80 landen wereldwijd waarbij ook Stayokay is aangesloten. Ook 100 andere gerenommeerde organisaties uit de toerismesector bekrachtigden de afspraken.

PERSONEEL GEZOCHT

Stayokay groeit en bloeit, en wij zijn constant op zoek naar enthousiast mensen die hun steentje willen bijdragen aan onze hostels. Of je nu als stagiair meters wil maken, aan de slag wil in de hostels zelf of wil knallen op het hoofdkantoor: houd onze vacaturepagina goed in de gaten!