ROADTRIP

Hostelhoppen

Natuurlijk kan een vakantie op een vaste plek ook heerlijk zijn, maar zeg nu zelf: een roadtrip waarbij je van hostel naar hostel trekt en dus steeds andere plekken aandoet en op andere plekken slaapt, klinkt toch veel spannender?

Aan de hand van een uitgestippelde Stayokay-route verken je ons prachtige land. Door een roadtrip te maken ligt de wereld (nou ja, in ieder geval Nederland) aan je voeten en ervaar je enorm veel vrijheid. Aangezien je iedere keer in een hostel van Stayokay overnacht, weet je dat je altijd verblijft op een unieke locatie waarvandaan je alle kanten op kunt: of je nu kunst en cultuur wilt proeven in de stad of actief de natuur wilt verkennen, alles is mogelijk! Bovendien hebben alle kamers, zowel privé als gedeeld, een eigen badkamer waar je je heerlijk kunt opfrissen na een dag reizen en actief zijn!


Deze editie van GoLocal staat in het teken van roadtrips. Bij Stayokay is het mogelijk om een roadtrip te maken langs onze 22 hostels verspreid door Nederland. Zo kun je tijdens je vakantie een flink aantal highlights van ons prachtige kikkerlandje afvinken. Want één ding is zeker: Nederland verveelt nooit!

I fell in love with a roadie, I fell in love with her on the road

Roadtrip, Tokyo Hotel