STAYOKAY OP DE KAART

Je vindt Stayokay door het hele land. In totaal hebben we 22 hostels, die stuk voor stuk uniek zijn. Toch hebben ze allemaal hetzelfde doel: jou de tijd van je leven bezorgen! Daarom liggen de hostels altijd op mooie plekken. Plekken om te ontdekken, om cultuur te snuiven of te genieten van de natuur. Wat je plannen ook zijn: een verblijf in Stayokay blijft je bij.

DE MENGTAFEL

Ter gelegenheid van onze 90ste verjaardag lanceren we dit jaar 'De Mengtafel'. Een happening die je niet mag missen! De Mengtafel is een avond waar je nieuwe mensen (uit de buurt) ontmoet en leuke gesprekken voert aan lange tafels met (h)eerlijk eten en drinken. We organiseren deze avond bij verschillende hostels in het land. Kijk snel of je nog kunt aanschuiven!

PERSONEEL GEZOCHT

Stayokay groeit en bloeit, en wij zijn constant op zoek naar enthousiast mensen die hun steentje willen bijdragen aan onze hostels. Of je nu als stagiair meters wil maken, aan de slag wil in de hostels zelf of wil knallen op het hoofdkantoor: houd onze vacaturepagina goed in de gaten!