(H)EERLIJK ETEN!

Na een dag inspanning gaat er niets boven een verfrissend glas bier of een lekkere hamburger. Maar: alles smaakt beter met de juiste omgeving. Deze zomer biedt unieke kansen met mooie plekken aan plassen en prachtige panorama’s.

A. Meubels over Stayokay Heeg:

“Een prachtige locatie aan het water!”

TERRASJE PAKKEN?

Stayokay Heeg

Water biedt plezier, verkoeling én een mooi uitzicht. Ons hostel in het Friese Heeg heeft een heerlijk terras aan de waterkant. Het grote Heegermeer, om precies te zijn. Hartstikke fijn om hier even lekker uit te waaien, scheepjes te kijken, terug te blikken op een geslaagde dag en de volgende alvast te plannen. Dus: pak dat terras!


Bovendien is er binnen een restaurant en een bruin café waar je ’s avonds nog lang kunt nagenieten. Liever buiten eten? Ook dat kan, en het is zelfs mogelijk om lekker te gaan barbecueën! Maar wat je ook doet: zoals je van ons gewend bent kun je ook in Heeg kiezen van een lekker duurzame en biologische menukaart.

TOOST OP TERSCHELLING!

Het terras is de belichaming van de zomer. Tel hier de prachtige omgeving van Terschelling bij op, en je begrijpt dat het terras van Stayokay Terschelling een prachtplek is. Vanaf het terras heb je een weids uitzicht over de zee, de duinen en de haven van West Terschelling. Een echte must see. Intussen spelen de kids lekker op de speeltoestellen bij het hostel.

Weer of geen weer

Komt er even een regenbui over? Geen nood, want ook binnen is er genoeg te doen. Stayokay Terschelling heeft namelijk een supergezellige houten bar en een restaurant. In de vakantieperiode zijn die vanaf 16:30 geopend tot middernacht, dus je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Dankzij de scheepsroeren aan de muur krijg je bovendien echt het havengevoel terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Gerard over Stayokay Terschelling:

“Je hebt hier een heel mooi uitzicht op de Waddenzee!”

THEE MET EEN HOOFDLETTER 'T'

Ontstressen, onthaasten, een gevoel van balans: een theemomentje brengt ons precies wat we zoeken. Daarom schenken wij er letterlijk en figuurlijk veel aandacht aan. Bij Stayokay drink je de allerbeste én allereerlijkste thee: Senza Tea.

Eerlijke thee

Thee smaakt nog beter als je weet dat het eerlijke thee is! Daarom kun je bij onze hostels terecht voor de Selected Teas van Senza Tea, een klein bedrijf met grote impact. Door te kiezen voor losse thee wordt er veel minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Senza Tea is bovendien biologisch: beter voor jou, voor de grond waarop de thee wordt verbouwd en dus ook voor de boer zelf. Als kers op de thee helpt Senza Tea mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door deze een werkplek aan te bieden.

Toptools

Een theemomentje begint bij het uitkiezen van de thee. Vandaar dat Senza Tea naast de thee zelf ook handige tools biedt voor het presenteren en het serveren, zoals servies, potjes en lepeltjes. In onze hostels maken we er dankbaar gebruik van!

98%

Zoveel verpakkingsmateriaal verbruik je minder door te kiezen voor losse thee!

Wist je dat...

…het nummer van de Selected Tea aangeeft wat voor soort thee het is? 1 is een zwarte thee, 2 een groene thee, 3 een witte thee, 4 een rooibos en met 5 heb je een lekkere kruidenthee in handen!

Eerlijkheid duurt het langst

Senza Selected Teas zijn biologische theeën en infusies van de mooiste losse theeblaadjes, eventueel aangevuld met natuurlijke ingrediënten zoals vruchten en kruiden. In Amsterdam wordt de blend samengesteld, elke batch geproefd en de losse theeën handmatig verpakt. De inkoop gebeurt zoveel mogelijk direct bij de boer, waardoor de inkomsten niet naar tussenschakels gaan. Dat is nog eens fairtrade.

Theetemperatuur

90 graden – Zwarte thee
75 graden – Groene thee

75 graden – Witte thee

95 graden – Rooibos